cultura

Arriba la tercera Festa Estellés a Gandia

Divendres, a les 20 hores, la ciutat torna ha retre homenatge al poeta de Burjassot

Com a novetat, enguany es busca que l'acte poètic-musical siga més popular i participatiu, per això l'escenari serà la Plaça Rei En Jaume I, a partir de les 20 hores i comptarà amb l'actuació d'Eva Dénia.

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors els coordinadors de la lectura poètica, tornen a fer una crida a la ciutadania perquè hi participe a l'homenatge al poeta de Burjassot i trie textos de Vicent Andrés Estellés.

La idea és que la gent faça una selecció de dos o tres poemes (per evitar repeticions) i els duga, fotocopiats el divendres, a les 20 hores, a la Plaça Rei En Jaume I.

Un recital que, a més de les veus de tot aquells que estiguen interessats, comptarà amb l'actuació de la cantant de Gandia, Eva Dénia.

Cal recordar, que són nombroses les poblacions valencianes que celebren des de fa dos o tres anys, la Festa Estellés amb el suport de diversos col·lectius i entitats. A Gandia hi col·laboren, entre altres, Saforíssims i el Bloc - Compromís.

La cita pretén ser un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 - València, 1993) i un acte de reivindicació de la cultura pròpia. La festa ve a coincidir amb l'efemèride del seu naixement (4 de setembre) i s'inspira en el 'Burns Supper', una celebració escocesa que es fa cada 25 de gener per commemorar el naixement del poeta Robert Burns (1759-1796), i que consisteix en un gran àpat popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.