cultura

Bromera edita una novel·la sobre l'èxit, la fama i l'amor

L'editor assegura que el text no deixarà indiferent el lector

Es tracta del darrer títol de la col·lecció “Esfera”, bastit per Javier Ruescas, que es troba a la venda des dels primers dies del mes d'octubre i que ha estat editada per Bromera en català i per Montena en castellà.

Es tracta d'una novel·la juvenil realment captivadora sobre l'èxit, l'amor i la fama, que les persones que l'han llegida asseguren que no deixarà indiferent els nous lectors.

El text, mostra dos protagonistes, Leo i Aaron, que un dia regirant en l'ordinador del seu germà, el primer descobreix que Aaron té un talent desbordant per a compondre música i cantar.

Sense meditar-ne les conseqüències, Leo decideix pujar els seus temes a Internet i això desencadena el fenomen Play Serafin a Youtube i per tota la xarxa.

En Play, el jove escriptor ens presenta dos germans, Leo i Aaron. El primer és presumit i ambiciós; el segon, tímid i reservat. Però ambdós persegueixen un objectiu. Mentre Leo somia fer-se famós al preu que siga, Aaron no deixa de pensar com recuperar l'amor de Dalila, ja que després de guanyar un concurs i convertir-se en una superestrella, s'ha tornat inaccessible.

Javier Ruescas

Nascut a Madrid l'any 1987, és llicenciat en periodisme. Tot i la seua joventut, amb quatre novel·les i nombrosos relats publicats en diferents antologies, se'l considera un dels autors amb major projecció en el panorama de la literatura per a joves.

A més d'escriure, Javier dirigeix diverses pàgines web, és redactor i membre fundador de la revista digital www.eltemplodelasmilpuertas.com.

L'escriptor presenta “Play” a València

Redacció

L'acte serà el dijous 18 d'octubre amb Laura Gallego com a presentadora. L'acte tindrà lloc a les 19 hores, a Bibliocafé (c/ Amadeu de Savoia 17, de València). En la presentació hi intervindran l'escriptora Laura Gallego, i els editors Josep Gregori, de Bromera, i Teresa Petit, de Montena.

Segons Francesc Miralles, amb Play, Javier Ruescas fa un important pas endavant en la seua narrativa, però també en la literatura juvenil, on aquesta novel·la suposa un registre totalment nou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.