cultura

Arenys de Mar es vist d'Espriu aquest cap de setmana

La presentació d'un llibre, el CD de Dídac Rocher i una lectura de poemes al Cementiri obren la celebració

Diverses associacions, grups i entitats locals i nacionals catalanes, donen suport a les primeres activitats que aquesta localitat del Maresme té previstes per a commemorar l'Any Espriu, amb motiu del centenari del seu naixement.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de la vila, el Centre Espriu d'Arenys, BarnaSants, l'editorial Proa i el Patronat que li fa de suport a l'Any Espriu, entre d'altres, han aconseguit confeccionar un programa atractiu que comença aquest divendres a la Sala d'Actes de la Biblioteca Fidel Fita.

Així doncs, la presentació de la biografia de Salvador Espriu, bastida per Agustí Pons i publicada per l'editorial Proa, és el primer acte dels previstos per a aquests dies i tindrà lloc a les 20 hores de la mà d'Agustí Espriu Malagelada, a l'esmentat espai.

Dissabte 23 de febrer hi ha una cita al Teatre Principal on, el cantautor establit a Arenys, Dídac Rocher, presentarà el disc “El Minotaure i Teseu”, un treball inspirat totalment amb l'obra del poeta català.

Finalment diumenge, a les 12 del migdia hi ha previst un acte en memòria de Salvador Espriu amb lectura de “Cementiri de Sinera” a càrrec de Gemma Sangerman amb acompanyament musical, al cementiri d'Arenys de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.