cultura

Morella recorda l'obra d'Estellés amb un acte en el Jardí dels Poetes

Completen l'efemèride de “l'Any Estellés” de 2013 amb distintes activitats

La localitat de Morella celebrarà, enguany, actes en record a la figura del poeta valencià Vicent Andrés Estellés. El passat 27 de març, es complien vint anys del seu traspàs i, per a commemorar esta efemèride es farà un recorregut per la seua important vida i obra.

El primer dels actes previstos va tenir lloc ahir divendres, amb un acte de música i poesia al Jardí dels Poetes. En ell, van participar membres de la comissió organitzadora de l'Aplec dels Ports, així com l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i el director de museus, Carlos Sangüesa.

Precisament, en aquest espai, hi ha un racó dedicat a escriptors que han tingut vinculació amb Morella, com és el mateix Estellés.

Durant la resta de l'any, també se celebraran altres actes de gran interés per a divulgar l'obra del poeta valencià. De fet, en el mes de juny, l'Aplec dels Ports organitzarà un concert i un sopar popular, mentre que al juliol el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua inaugurarà una exposició sobre Estellés, en un acte institucional que inclourà conferències i més activitats. Precisament, Morella serà l'única localitat de la demarcació, junt amb Castelló, que albergarà esta mostra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.