cultura

El productor Carles Porta afirma que el “millor homenatge” a Bigas Luna és rodar ‘Segon origen'

Tots dos van estar treballant en l'adaptació de la novel·la de Manuel de Pedrolo fins a l'última setmana

Assegura que el projecte està “molt madur” i a punt per iniciar-ne el rodatge

El productor Carles Porta ha assegurat el millor homenatge que es pot fer ara al cineasta Bigas Luna, mort aquest dissabte als 67 anys, és continuar l'adaptació cinematogràfica de la novel·la El mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, en la qual va estar treballant fins a l'última setmana.

Porta ha explicat que el director ha treballat en el projecte del Segon origen en els últims tres anys i que ja estaven “a punt d'iniciar el rodatge”. “Teníem el projecte molt madur, ens frenaven petites qüestions de finançament que estaven a punt d'arribar”, ha afegit.

El productor, encara commocionat per una notícia que ha estat “absolutament inesperada”, confia que la seva mort del director no faci “tirar enrere” ningú. “Bigas Luna va liderar i crear un equip sabent que no podria estar al 100% en el projecte”, ha apuntat. Així, ha insistit que “portar a bon terme aquesta pel·lícula li feia molta il·lusió” i, per aquest motiu, “el millor homenatge” a Luna seria rodar-la.

Porta ha definit el cineasta català com un creador d'“imatges i escenes” que han quedat a la ment “de tothom”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.