cultura

L'Ajuntament d'Alaquàs posa en marxa el programa “Alaquàs crea”

Es tracta d'una proposta per a la promoció de joves creadors locals

El Castell d'Alaquàs acollirà al llarg del mes de maig, diferents actuacions artístiques protagonitzades pels joves creadors de la ciutat que vulguen promocionar el seu treball.

L'Ajuntament d'Alaquàs ha posat en marxa una innovadora programació cultural per als caps de setmana del mes de maig, en la que els joves creadors locals seran els protagonistes.

Concerts, representacions teatrals, projeccions audiovisuals i presentacions artístiques ompliran el Castell d'Alaquàs per tal de mostrar i promocionar el treball artístic dels joves creadors locals.

Amb aquesta iniciativa innovadora a tota la comarca, l'Ajuntament vol ajudar els joves de la ciutat en la seua tasca de promoció a la mateixa vegada que oferir una programació cultural de qualitat adaptada a les necessitats del moment.

El cicle “Alaquàs Crea” s'encetarà el dissabte 27 d'abril a les 23 hores amb la presentació del nou disc que el Tio la Careta es troba promocionant sota el títol “Tiempo de Títeres”.

La segona actuació del cicle tindrà lloc el dissabte 18 de maig a les 20.30 hores i estarà protagonitzada pel jove Mario García, ex alumne de la Unió Musical d'Alaquàs, que oferirà una selecció musical valenciana que l'ha dut a recórrer diferents punts de la geografia peninsular.

El cicle acollirà també el divendres 17 de maig a les 20 hores la projecció del curtmetratge “El vendedor de humo”, guanyador del Goya al millor curtmetratge d'animació, lliurat en els recents premis celebrats per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències.

El teatre omplirà el Castell d'Alaquàs el proper dissabte 25 de maig. La companyia Carabau Teatre oferirà una original posada en escena de l'obra “La Discreta Enamorada” per tal de promocionar el que serà el I Certamen Nacional de Teatre que Alaquàs acollirà els propers dies 4, 5, 6 i 7 de juliol al Castell.

També destaca el dia 11 de maig el taller de break-dance, a les 11 del matí i la Fashion day-barroc, organitzat pels corresponsals juvenils, que tindrà lloc el mateix dia a partir de les 21 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Blaumut i Genna protagonitzaran demà una gran festa gratuïta al Village del Sons del món

roses
crònica

Força de la natura

Música

El ‘Trifàsic’ d’Arnau Tordera i la Cobla Sant Jordi inaugura Amb So de Cobla

Palamós
Maria del Mar Bonet
Cantautora

“Quan sento en vinil algun disc que m’agrada molt, ploro”

Sant Feliu de Guíxols
llibres

Davant l’esplendor de Salvat-Papasseit

Barcelona
Maria Nicolau
Cuinera sense restaurant

"A mi no em crema ni Crist! Jo soc la flama i no tinc por d'encendre-ho tot"

Barcelona
MÚSICA

Una cançó de Figa Flawas, entre les 50 més escoltades d’Spotify

VALLS
ARTS ESCÈNIQUES

Les Nits de Circ debuten demà a Besalú i saltaran dimarts a Roses

besalú
teatre

El Teatre de Blanes presenta una programació amb Pep Plaza, Fermí Fernández i Fernando Tejero

Blanes