cultura

La 6a Fira del llibre ompli d'activitat Bocairent

La proposta servirà de marc per al lliurament dels premis Sambori de la Vall d'Albaida

La literatura amb tota la seua extensió ha estat la protagonista el cap de setmana del 20 i 21 d'abril a Bocairent amb la celebració de la 6a Fira del llibre, la qual es trobava organitzada per la Regidoria de Cultura i omplí la plaça de l'Ajuntament d'activitats que completaren la presència de set llibreries arribades de tota la contornada, així com de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA).

Dissabte de matí es va destinar al lliurament de guardons, tant del 5é Concurs de cal·ligrames, com dels premis Sambori, organitzats per la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la defensa i l'ús del valencià que serví de preàmbul a la celebració de la Trobada d'enguany que acollirà també Bocairent l'1 de juny. Els més menuts van tenir de vesprada diferents tallers, així com una animació lectora a l'endemà a càrrec de Carmen Silla.

Igualment, es van dur a terme quatre presentacions d'obres. Dissabte de vesprada Ximo Soler donà a conèixer “El rey de bronce”, mentre que a la nit, la cafeteria l'Esglai acollí un sopar literari que aprofità de marc a Francesc Bodí, amb l'ajuda d'Anna Francés i de M. Jesús Francés, per abastar “El soroll de la resta”. Diumenge de matí fou el torn de Vicent Enric Belda, acompanyat per Josep Calero, en què fou la primera ocasió que els lectors conegueren “Les ombres del bosc”, guardonat amb el Premi de narrativa juvenil Ciutat d'Alzira de l'any passat. Finalment, Josep Sanchis aproximà als presents “Manuel Sanchis Guarner: ciència, compromís i diàleg” publicat per l'IEVA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.