cultura

música

El FADE estrena festival de curtmetratges

El V Festival d'Art Digital i Electrònica ofereix 30 propostes gratuïtes fins dissabte

Més d'una trentena de propostes gratuïtes amb la ciència i la tecnologia aplicades a la creació artística com a eix conductor és el que oferirà la 5a edició del Festival d'Art Digital i Electrònica de la Cellera de Ter, el FADE 2013, que se celebrarà des de demà i fins dissabte. Després de les habituals xerrades divulgatives a la plaça de l'Església, es donarà pas als dos dies forts, divendres i dissabte, amb una programació farcida de concerts i espectacles.

Dues de les novetats d'aquest any són la celebració de la primera edició del festival de curtmetratges Fas-Curt (5 de juliol) i el petit homenatge que es retrà a Joaquim Puigvert (6 de juliol), històric cineasta de Vilobí d'Onyar que als anys cinquanta ja va convertir-se en un pioner del cinema experimental. Després de les projeccions del Fas-Curt, la nit de divendres es tancarà amb una sessió de música electrònica a càrrec del discjòquei anglès Scratch B.

Pel que fa a dissabte a la nit, els actes s'iniciaran a les 22 h amb tres espectacles: Teresa, una curiosa obra d'ombres xineses, projeccions i música electrònica a càrrec de la companyia En Clau d'Ombra i Lluís Sala (DJ Motörheidi); Rèquiem per un piano, d'Amb un Dimoni a Cada Orella, peça electroacústica durant la qual un vell piano de paret es veurà sotmès als pitjors ultratges fins acabar lluitant contra la força de la gravetat a 16 metres d'alçada, i Suspès, de Santi Vilanova i Àlex Posada, una proposta que farà bategar les finestres i arbres de la plaça de l'Església al ritme de la música.

Per la seva banda, els discjòqueis Ingrid Blancafort (Techno), Bittenpen (UK Bass House/Future Garage) i Koulomek (Retrogaming Live) prendran possessió de l'escenari, al mateix temps que els làsers d'Axel Litoral i les projeccions i robots d'Alba G. Corral, Eduard Llorens i Marc Gálvez convertiran l'espai en una veritable caixa de llum i so.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor l’arquitecta i artista Anna Pont als 48 anys

barcelona
CINEMA

L’In-Edit portarà films sobre Blur, Die Antwoord, The Black Keys i Brian Jones

BARCELONA
ARTS ESCÈNIQUES

Arrenca l’Escena Geminal amb una jornada de vi, música i dansa a l’Alt Camp

ALCOVER
ARTS ESCÈNIQUES

Temporada Alta avança deu espectacles nous i anuncia les vuit subseus

GIRONA
TEATRE

La companyia gironina El Salón de los Invisibles portarà l’obra ‘Popol Vuh’ a Chiapas

Girona
música

Motis farà esclatar el febrer xilè a Porta Ferrada

sant feliu de guíxols
Guillem Albà
Artista escènic. Debuta avui al Grec, de semidramàtic, a ‘Tota questa por que tinc ara’

“Hem actuat abans a la Xina que a Martorell”

Barcelona
Música

Biel Martí, des del país de les flors

barcelona
DANSA POPULAR

El Franquesa estrena una coreografia sobre Joan Miró

BARCELONA