cultura

música

Alejandro Sanz, més proper, avui a Peralada

Alejandro Sanz torna avui a l'Empordà dins la gira de La música no se toca i aquesta nit oferirà un concert “de proximitat” al Festival Castell de Peralada (22 h, 90 a 200 euros), en l'últim tram de la gira estatal, que demà també passarà per Sant Carles de la Ràpita i diumenge arribarà a Marbella. Al setembre continuarà la gira a Mèxic, on ara fa un any va iniciar la gira internacional a l'estadi Foro Sol de Mèxic DF davant de 50.000 persones. I el 6 de novembre serà investit doctor honoris causa per la prestigiosa Universitat de Berklee, a Boston (Massachusetts), on diversos estudiants li retran tribut en un concert que repassarà la seva trajectòria de 25 anys, durant la qual Alejandro Sanz (Madrid, 1968) ha venut més de 25 milions de còpies dels seus discos arreu del món.

Aquesta nit a Peralada, acompanyat per una banda de deu músics i coristes, Alejandro Sanz farà un extens recorregut pels seus nombrosos èxits i estarà molt més a prop dels seus fans del que és habitual, ja que normalment actua en estadis i altres grans espais, i només puntualment fa algunes excepcions com la d'avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.