cultura

El llibre

I de cop, va arribar l'amor

BEA CABEZAS recomana la novel·la romàntica amb què Gerard Guix va guanyar el premi Pin i Soler, una obra inspirada en una anècdota personal

No és una novetat, però sí una delícia per llegir sobretot a l'estiu quan l'amor pren protagonisme. Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me, de Gerard Guix, és un apassionant viatge per la vida d'una parella. Un homenatge a la magnífica road movie Dos en la carretera. Guix parteix d'una anècdota real (una noia russa a Londres li va demanar de caminar plegats pel carrer, van fer un cafè i li va donar el seu telèfon), per crear una història emotiva, sincera, misteriosa, tendra i crua com qualsevol relació de parella, que va endavant i endarrere amb un ritme i una qualitat narrativa impecables.

TOT EL QUE HAURIES DE SABER ABANS D'ESTIMAR-ME
Gerard Guix
EDITORIAL:
Columna
PÀGINES:
424
PREU:
18 euros
Bea Cabezas (Barcelona, 1976) és periodista i novel·lista. Es va estrenar amb El monestir de les ombres, va seguir amb La ciutat vertical (premi Carlemany) i fa poc ha publicat Em prenyades (Columna).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.