cultura
La recepta
Una tapa refrescant
EL BAR EL VELÓDROMO proposa una tapa “molt d'estiu” que imita un petit cotxe de joguina
A Barcelona, és anomenar el bar El Velódromo i no calen gaires explicacions. Bar mític en la memòria col·lectiva de generacions de barcelonins, especialitzat en les tapes, la seva cuina, amb el xef Jordi Vilà al capdavant, gairebé no para: serveixen tapes –en tenen una quarantena de diferents– des de 6 del matí fins a les 3 de la matinada. D'entre totes, Vilà proposa una tapa “molt d'estiu”: es tracta del sis-centó (el nom prové del cotxe 600 i de la forma que té la tapa), que és un dau d'albergínia, amb una mica de tomàquet i mozzarella. El local, ampli i acollidor, es troba al carrer Muntaner, a tocar de la Diagonal.
SIS-CENTÓ DE LA MORITZ
Bar El Velódromo. Carrer Muntaner, 213. Barcelona.
INGREDIENTS:
Dauet d'albergínia amb tomàquet i mozzarella. El dauet li dóna la forma d'un cotxe de joguina.
El bar El Velódromo de Barcelona va reobrir l'estiu del 2009, després de la restauració que hi va fer l'empresa cervesera Moritz. La seva especialitat: el món de la tapa.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.