Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

EL MAYORDOMO
‘The butler' Direcció: Lee Daniels Interpretació: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Jane Fonda Gènere: Drama País: EUA, 2013
El director de Precious (dos Oscars el 2009) signa un ambiciós film que retrata la història dels EUA a través d'un majordom afroamericà d'origen humil (Whitaker) que va treballar a la Casa Blanca per a vuit presidents.
Metallica: Through the Never
Direcció: Nimród Antal Interpretació: Dane DeHaan, James Hetfield, Lars Ulrich Gènere: Drama / docum. / musical País: EUA, 2013
Banda de referència del heavy metal, amb una legió de fans arreu del món, Metallica arriba als cinemes en una fórmula mixta, en 3D, que combina una història dramàtica amb imatges del grup en acció.
El Rey de Canfranc
Direcció: José Antonio Blanco i Manuel Priede Gènere: Documental País: Esp., 2013
En la línia de Garbo, el espía, El Rey de Canfranc s'acosta en clau de documental a un personatge de la Segona Guerra Mundial que va arriscar la seva vida per salvar molta gent. En aquest cas es tracta d'Albert Le Lay, el cap de la duana francesa a l'estació de Canfranc (Osca), que era membre de la Resistència.
Mujer conejo
Direcció: Verónica Chen Interpretació: Haien Qiu, Luciano Cáceres, Gloria Carrá Gènere: Drama País: Argentina, 2013
Animació i imatge real es combinen en el cinquè film de Verónica Chen, la història d'una dona que descobreix que la màfia xinesa controla la policia argentina i s'ha d'amagar al camp. Allà trobarà problemes encara pitjors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.