Llibres

RECOMANACIONS. CÒMIC / J.V

A cada uno lo suyo
Autor:El Roto Editorial: Reservoir Books Pàgines: 128 Preu: 8,95 euros
Andrés Rábago, El Roto, explica el món amb una rotunditat absoluta des de la perplexitat. I amb la força de la ironia deixa les coses clares: “Enriquir els rics, empobrir els pobres. A cadascú el que li pertoca.” Humor gràfic que mira l'actualitat periodística des de la profunditat de l'ànima de l'ésser humà.
Yakari 13
Text: Job Dibuix: Derib Editorial: Norma Pàgines: 96 Preu: 9,95 euros
Yakari és un jove indi que té una habilitat especial: pot parlar amb els animals. I aquesta qualitat també li dóna una especial sensibilitat en el tracte del món animal. En cada àlbum fa una aliança amb un animal. En aquest 13è volum, amb dues històries, Yakari viatjarà en el temps i coneixerà bèsties que mai hauria imaginat en la seva època. Edició en català.
Jerusalén
Text: Boaz Yakin Dibuix: N. Bertozzi Editorial: La Cúpula Pàgines: 404 Preu: 28 euros
Els anys 40 a Palestina van ser turbulents, amb una agitació que no s'acaba i que arriba a l'actualitat. És l'època en què els jueus preparen la creació de l'estat d'Israel. Enmig del conflicte, dos germans, Izak i Yakov Halaby, volen reconduir la família, però les divergències entre ells dos afegiran un punt més de patiment a un moment roent.
FERALS 2
Text: David Lapham Dibuix: Gabriel Andrade Editorial: Panini Pàgines: 144 Preu: 15 euros
El guionista David Lapham, autor de la magnífica sèrie Balas perdidas, presenta Ferals, amb dibuixos del xilè Gabriel Andrade. Aquesta història conté, corregides i augmentades, les dosis de violència que tenen les seves històries. En aquest cas la sang i fetge es justifiquen per la voluntat de posar al dia el mite de l'home llop.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.