cultura

Torrent enceta hui la setmana de les lletres

Es tracta de quatre activitats que s'ofereixen al conjunt de centres educatius i que es remata amb el lliurament del premis literaris

Cada any per aquestes dates, l'Ajuntament de Torrent posa en solfa la Setmana de les Lletres que abraça diverses activitats culturals adreçades a l'ampli ventall educatiu de la ciutat.

En aquesta ocasió, a les 12 del migdia de dilluns 28 d'octubre té lloc la representació de l'Espill de Jaume Roig a càrrec de la companyia de teatre CRIT, ala sala d'actes municipal.

Per a dimarts 29 i dimecres 30 d'octubre hi ha prevista la presentació del llibre de la guanyadora del Premi de Teatre Juvenil de l'any 2011 als instituts de la ciutat.

Finalment, el dijous dia 31 d'octubre, s'ha programat a la Casa de la Cultura, l'acte de lliurament del Premis Literaris Ciutat de Torrent, uns guardons que abracen el 13è Premi de Narrativa Juvenil, el 6è Premi de Poesia i el 4t Premi de Teatre Juvenil.

No ni poc

Pere Rossell

Ara sembla que tots és normal i que els premis literaris d'aquesta ciutat gran de la comarca de l'Horta no hagués passat per moments de perill de desaparició.

Al poc d'arribar els actuals administradors del partit conservador, aquesta convocatòria va patir un “impàs” i es va anunciar que no hi havia diners suficients per a mantenir-los amb caràcter anual.

La polseguera alçada en cercles educatius d'aquesta vila sembla que obligà els administradors populars a replantejar-se aquesta idea i, tot i que la setmana cultural resulta més que d'esquifida programació i poc de pressupost, encara lliuren exemplars als assistents i programen un acte senzill i entranyable, al voltant de la cultura escrita i dels autors i autores que la protagonitzen.

Tira, tot no està perdut i la “cultureta” torrentina continua fent passes, tímides passes i, sovint, malgrat la voluntat dels que governen la casa gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia