Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Los juegos del hambre: En llamas
Direcció: Francis Lawrence Interpretació: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman Gènere: Aventures / ciència-ficció País: EUA, 2013
Continua la saga d'Els jocs de la fam en una segona entrega que canvia de director, i que fins ara ha obtingut més bones crítiques als EUA.
Plan en Las Vegas
‘Last Vegas' Direcció: Jon Turteltaub Interpretació: Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro, Kevin Kline Gènere: Comèdia País: EUA, 2013
Comèdia amb actors veterans, una mena de barreja de Resacón en Las Vegas i Space cowboys, sobre quatre amics de festa. Les crítiques han estat discretes.
Una familia en Tokio
‘Tokyo kazoku' Direcció: Yôji Yamada Interpretació: Isao Hashizume, Kazuko Yoshiyuki Gènere: Drama País: Japó, 2013
Homenatge a Cuentos de Tokio, d'Ozu, a càrrec d'un dels seus deixebles, que va guanyar la Seminci de Valladolid. Uns pares visiten els seus tres fills, que triomfen a Tòquio, lluny de la seva illa natal.
Temporal
Direcció: Catxo Interpretació: Adrián Lastra, Melani Olivares, Luis Callejo Gènere: Drama País: Espanya, 2013
Debut en el llargmetratge del realitzador televisiu i de videoclips Catxo. Posa al seu punt de mira la precarietat laboral de diversos personatges en un film que vol reflectir fidelment la dura realitat de la crisi que estem vivint.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.