Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Diana
Direcció: Oliver Hirschbiegel Intèrprets: Naomi Watts, Naveen Andrews, Cas Anvar Gènere: drama biogràfic País: GB-França-EUA, 2013
El director d'El hundimiento s'acosta a un altre personatge històric en el tram final de la seva vida. Naomi Watts es posa en la pell de la princesa Diana de Gal·les i Naveen Andrews (l'iraquià Sayid a Perdidos) encarna el doctor britànic d'origen pakistanès Hasnat Khan, el gran amor de la seva vida. Les crítiques que ha rebut el film han estat sagnants.
Lore
Direcció: Cate Shortland Intèrprets: Saskia Rosendahl, Nele Trebs, Mike Weidner Gènere: drama bèl·lic Països: Alemanya-Austràlia,2012
La directora australiana Cate Shortland (Somersault) explora un moment i uns personatges poc tractats en el cinema: en els mesos posteriors a la Segona Guerra Mundial, la filla de dos membres de l'SS empresonats viatja amb tres germans petits a la recerca de la seva àvia, i el seu camí s'encreua amb el d'un jove refugiat jueu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia