Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / b.s

300: El origen de un imperio
300: Rise of an empire
Direcció: Noam Murro Interpretació: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Rodrigo Santoro Gènere: Acció País: EUA, 2014
Frank Miller és l'autor de 300, còmic mític adaptat al cinema el 2006 per Zack Snyder. Posteriorment, Miller en va publicar la seqüela Xerxes, que avui arriba també al cinema amb el segell de Snyder, ara coguionista i productor.
Las aventuras de Peabody y Sherman
Mr. Peabody & Sherman
Direcció: Rob Minkoff Gènere: Animació (comèdia d'aventures) País: EUA, 2014
Codirector d'un clàssic de Disney dels 90, El rei lleó, Rob Minkoff dirigeix ara per a 20th Century Fox l'adaptació a la pantalla gran dels dibuixos animats Peabody i Sherman, un gos molt intel·ligent i la seva mascota humana, creats per Jay Ward als anys 1950.
Dog pound (La perrera)
Dog pound
Direcció: Kim Chapiron Interpretació: Adam Butcher, Shane Kippel, Dewshane Williams Gènere: Drama País: França-Canadà-GB, 2010
Segon llargmetratge del jove cineasta francès Kim Chapiron, una coproducció del seu país amb el Canadà i Gran Bretanya molt aplaudida per la crítica francesa. Narra les vivències traumàtiques de tres joves condemnats en un correccional ple de violència.
Aventures animades
Sessió de curts a ‘El meu primer Verdi'
Curts: Ernesto (GB, 2011), La finestra (Suïssa, 2012), Macropolis (GB, 2012), En Pishto se'n va (Rússia, 2012), La simfonia dels monstres (Alemanya, 2012)... Sessió: Diumenge 9 de març als Verdi Park (11.30 h)
L'animació en stop-motion i en 3D i altres curts més artesanals, en un programa d'històries tendres i boniques, per a nens a partir de 4 anys. Sense diàlegs o doblat al català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia