cultura

Mishima avança dues cançons del nou àlbum

‘Llepar-te' i ‘Mentre floreixen les flors' formaran part de ‘L'ànsia que cura', el treball que sortirà al mercat el proper 25 d'abril

La banda liderara per David Carabén iniciarà la gira de presentació el 12 d'abril a Girona

  • Portada del nou àlbum de Mishima MISHIMA.
  • VÍDEO: Mentre floreixen les flors
  • VÍDEO: Llepar-te

Llepar-te i Mentre floreixen les flors són les dues noves cançons que aquest dilluns ha avançat Mishima del nou treball L'ànsia que cura, que sortirà al mercat el 25 de març. L'àlbum, que ha estat gravat als estudis francesos d'Studio Black Box amb la producció de Peter Deimel, està integrat per deu cançons més: La brisa, Mai més, El corredor, El paradís, La teva buidor, Ja no tanca els ulls, Despertar amb caiguda, Aquí hi va un do, Els vells hippies i L'element del paisatge.

Aquest serà el setè treball del grup barceloní, que iniciarà la gira de presentació el proper 12 d'abril dins la programació del Festival Strenes de Girona. Posteriorment, la banda liderada per David Carabén tocarà en diverses poblacions de Catalunya. Destaca la seva participació en el Primavera Sound i en el nou festival Vida de Vilanova i la Geltrú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia