cultura

música

Macedònia serà a Strenes amb tres corals gironines

El grup va assajar ahir al centre cívic de Sant Narcís el concert que oferirà amb Preludi, Aula Musical i Geriona

El 30 de març actuaran a l'Auditori

El grup Macedònia va assajar ahir al matí al centre cívic de Sant Narcís de Girona el concert que oferirà al festival Strenes amb un centenar de nens i nenes de tres corals gironines: el Cor Infantil Preludi, el Cor Infantil Aula Musical i la Coral Geriona Infantil. El grup infantil més popular de Catalunya presentarà el diumenge 30 de març a la sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona el seu nou espectacle, Macedònia amb cobla (18.00 h, 12 euros), en què també col·laborarà la cobla Lluïsos de Taradell. En total, 110 artistes pujaran a l'escenari d'un concert per al qual ja s'han venut prop de 900 del miler de localitats posades a la venda.

D'altra banda, Strenes també ha anunciat que queden menys de cinquanta entrades disponibles per assistir al concert de presentació del nou disc de Joan Dausà, que tindrà lloc el divendres 4 d'abril al Teatre Municipal de Girona. Strenes s'inaugurarà el 27 de març a l'Auditori amb el concert col·lectiu Cançons de revolta, però dimecres vinent ja tindrà lloc una entrevista amb públic a Quico Pi de la Serra, a la Casa de Cultura de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia