cultura

Alcoi premia la curiositat lectora d'un jove estudiant

Ferran Montblanch Genís va visitar les 12 llibreries participants a la iniciativa

Ahir Dia Internacional del Llibre, la Xarxa de Biblioteques va lliurar el premi d'un lot de llibres sobre Alcoi a l'únic participant a la ruta de les llibreries convocada amb aquest motiu. Ferran Montblanch Genís, estudiant de cinquè curs del CEIP Sant Vicent, ha estat el guanyador.

Per primera vegada, dins els actes per celebrar el passat 3 d'abril el Dia del Llibre a Alcoi es va realitzar una convocatòria consistent a recórrer les 12 llibreries alcoianes participants per conèixer els establiments: a cada llibreria es col·locaria un segell a la targeta dels participants, i qui completara els 12 segells tindria com a obsequi de la Xarxa de Biblioteques Municipals un lot de més d'una vintena de llibres de temàtica local.

El regidor de Cultura Paco Agulló i el director de la Xarxa de Biblioteques Josep Lluís Santonja van lliurar al guanyador el seu lot de llibres a la pròpia Biblioteca Central.

Ferran té 11 anys i és un gran aficionat a la literatura, especialment a la poesia, que no va dubtar en recórrer les 12 llibreries durant dos dies seguits per poder aconseguir l'obsequi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia