cultura

Celia Puerto presenta l'exposició “Corazas”

La inauguració tindrà lloc el divendres 9 de maig a Bocairent

Com a projecte de fi de carrera, l'artista bocairentina Celia Puerto Espinós presenta l' exposició anomenada Corazas. La mostra forma part d'un projecte artístic que consta d'escultura, gravat i fotografia. Una constant al projecte escultòric és la creació de cuirasses i de l'ús del cos femení per a crear el que aquesta artista denomina «cossos-refugi».

L'artista Celia Puerto explica a través de l'art el concepte de vulnerabilitat, el qual pot determinar-se com «la qualitat que té algú per a poder ser ferit ja siga físicament o moralment».

L'artista proposa aquestes peces com a refugi, recer o protecció que poden necessitar les persones en algun moment de la seua existència. Són escuts, murs, que es creen a partir de les experiències que protegeixen al mateix temps que no deixen avançar, com ella afirma «perquè reconstruïsc el meu passat, reconstruïsc el meu cos, reconstruïsc el meu refugi”.

L'obra escultòrica consta d'una sèrie de cuirasses, escuts molt fins insinuant el cos d'una dona. Totes elles estan construïdes amb metalls, resines, fulles, tela o cuir.

Per altra banda, l'artista construeix bustos amb elements tan quotidians com els botons, els taps o les fulles, utilitzant la resina i la il·luminació per a crear impressionants jocs de llums.

L'exposició es podrà visitar del 9 al 22 de maig a la Sala Joan de Joanes de Bocairent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia