cultura

Bogeria stoniana a Falset

Una empresa ofereix a la capital del Priorat una actuació dels Rolling Stones aquest estiu al poble, tot i que la promotora oficial ho desmenteix

L'hostal més singular de Falset va esgotar ahir totes les reserves pel dia 12 de juliol

L'anunci d'un possible concert dels Rolling Stones a Falset aquest estiu va trasbalsar ahir la capital del Priorat. L'alcalde, Jordi Puxeu, va confirmar a aquest diari que una empresa promotora es va posar en contacte amb ell la setmana passada per proposar l'actuació de la banda britànica: el 12 de juliol, a l'antic camp de futbol de Falset, i amb una assistència de públic prevista d'unes 20.000 persones. L'alcalde no va voler desvetllar ahir el nom d'aquesta promotora, tot i que Doctor Music, que són els que programen el concert que els Rolling Stones oferiran a Madrid el 25 de juny, en el marc de la gira europea, va desmentir que la banda faci parada a la capital prioratina “ni a cap altra ciutat espanyola” i “sense cap opció que es programin noves dates”.

Amb tot, l'alcalde Puxeu va indicar que avui mateix preveu reunir-se amb l'empresa que els ha fet la petició “per veure quina credibilitat té tot plegat”: “No hi ha res concretat, però a nosaltres sí que ens han fet la petició que els Rolling puguin actuar a Falset; ara tot ho tenim en fase d'estudi: els costos, les possibilitats reals...”, apuntava l'alcalde.

Mentrestant, Falset va viure durant tot el dia d'ahir un rebombori d'il·lusions. A l'hostal Sport, l'establiment hoteler més singular del poble, ho van ben notar de seguida i no donaven l'abast amb les reserves. “El fax, el correu electrònic, el telèfon... tot cremava! Ha sigut una bogeria, hem hagut de parar i tot”, explicava la seva propietària, Marta Domènech. En principi, doncs, ja ho tenen tot ple pel 12 de juliol. Sembla, però, que tot quedarà en no-res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia