cultura

El Museu de l'Horta clou l'onzena edició del cicle de música

Aquesta edició ha comptat amb la música en directe de grups valencians i diversos conferenciants que han mostrat racons d'història d ela cultura popular valenciana

La formació musical intergeneracional “Colla Brials”, ha presentat el seu darrer treball al Museu Josep Ferrís de la comarca de l'Horta i, el pati d'aquesta instal·lació cultural ha viscut un ambient festiu i de participació activa del públic assistent.

Aquest concert cloïa la present edició del cicle de música popular valenciana que havia començat el 19 de juny amb la conferència de Josep Vicent Frechina sobre la cançó improvisada.

“Sis veus per al poeta” tancava aquesta primera jornada amb un homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés i d'aquesta manera, Eva Dénia, Lola Ledesma, Empar Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Sílvia Ampolla van posar veu i música als poemes del fill del forner de Burjassot.

L'èxit d'aquestes jornades fan d'aquestes convocatòries una cita anual necessària per a la projecció de la cultura musical valenciana i la seua divulgació entre el públic de totes les edats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.