cultura

Miquel Duran exposa les seves obres més íntimes al celler Espelt

Amb la sèrie Hivermacles, Miquel Duran presenta aquest mes d'agost a la sala d'exposicions del celler Espelt de Vilajuïga els seus treballs més íntims. “El concepte hivernacles fa referència a coses de fora de temporada, també a les peces que es guarden a recer, les més delicades i íntimes”, diu Duran.

Les onze obres que es poden veure aquests dies a Vilajuïga, de pintura i llapis d'oli sobre fusta, formen una sèrie de treballs que el pintor ha anat elaborant entre el 2007 i el 2014, la majoria dels quals no havien sortit mai fins ara del seu taller estudi d'Agullana.

Dijous passat al celler Espelt, l'historiador Enric Pujol –que es va fer càrrec de la presentació de l'exposició– va qualificar la mostra com una selecció de les peces “més agosarades i experimentals” de l'artista. “És probablement l'exposició més arriscada del pintor, i el fet que es faci ara és la confirmació que ara viu el moment més creatiu i de més maduresa i seguretat”, va dir Pujol.

L'exposició de la col·lecció Hivernacles estarà oberta al públic al celler Espelt fins al proper 31 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia