cultura

El Museu Comarcal de l'Horta Sud obre el curs amb novetats

Enguany es posen en marxa visites dinamitzades

Una vegada finalitzat l'estiu i amb el curs escolar encetat, el Museu Comarcal de l'Horta Sud es posa en marxa amb nombrosos tallers i exposicions adreçades a tots els públics i fa especial incidència en el món escolar.

Aquesta programació de tallers ha estat remesa a 1.323 escoles de tota la demarcació de València, tot i no es descarta ampliar la publicitat entre els centres de Castelló i Alacant.

Enguany però i hagut compte l'èxit d'edicions anteriors, es tornaran a fer els tallers de xocolata, jocs tradicionals, forn i pastisseria, elaboració d'instruments de canya i cura de cucs de seda, entre d'altres.

Però la principal novetat per a aquest curs serà la visita dinamitzada, una activitat on el Museu pretén convertir els visitants en actors protagonistes on actuaran de manera directa en activitats específiques.

En aquest sentit, s'han programat tres visites dinamitzades, la primera de les quals tindrà lloc durant el que resta del mes de setembre, consistent en “La peça intrusa”, un joc d'agudesa visual i observació relacionada amb els canvis viscuts durant el segle XX en la forma de vida de les persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.