cultura

Els festivals centren el vuitè Giroscopi

Les jornades de formació tindran lloc a Arbúcies dilluns i dimarts

La vuitena edició de les jornades de formació del Giroscopi Cultural, organitzades per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, tindran lloc dilluns i dimarts de la setmana vinent a Arbúcies i estaran dedicades al tema Festivals: com i per què. Models i possibilitats. Aquestes jornades, amb inscripció gratuïta, s'adrecen sobretot a tècnics municipals de cultura, però estan obertes al públic en general. Les inscripcions es poden fer fins demà.

Les jornades tindran lloc a la sala d'actes de Can Delfí, on dilluns al matí l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, donarà la benvinguda als assistents. Tot seguit, Xavi Pascual, director de la promotora Promo Arts Music i dels festivals Sons del Món, Strenes i Acústica, oferirà la conferència Com organitzar un festival i no morir en l'intent. Durant el matí també hi haurà diverses presentacions de festivals, a càrrec de Francesc Ubanell (Festival de Jazz de Girona), Pau Marquès (Emergent), Joan Castillo (Temporada Plana de la Selva) i Olga Cobos i Rosa Ribot (Festival Summer Dance de Palamós).

La sessió de dimarts s'obrirà amb la xerrada Com crear un projecte: idear, valorar i desenvolupar, del gestor cultural Salvador González. Hi haurà presentacions de festivals a càrrec d'Anna Cerdà (PopArb), Jordi Dorca (Curt.doc), Josep Tines (Festus) i Pere Almeda (Festival Poesia i +). La taula rodona Festivals avui. Abundància, competència i sostenibilitat, moderada pel periodista d'El Punt Avui Xavier Castillón, reunirà Jordi Dorca, Francesc Viladiu (Alter Sinergies, Aphònica) i Xavier Valentí (Festival Còmic de Figueres), abans de la cloenda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia