cultura

Jordi Tonietti publica el DVD ‘Cantem'

L'animador infantil actua aquesta tarda al Mironadal de La Mirona, amb Cirquet Confetti

‘Cantem' inclou 12 videoclips, amb animació i titelles

Jordi Tonietti , tot un clàssic de l'animació infantil gironina amb més de 30 anys de carrera, no deixa de reinventar-se i de presentar novetats. Ara acaba de publicar el DVD Cantem, subtitulat Canta, juga i aprèn, que inclou 12 videoclips corresponents a dotze cançons més, moltes de les quals són habituals en les seves actuacions en directe. Avui, Cantem ja es podrà adquirir a la festa Mironadal de la sala saltenca La Mirona (de 16.00 h a 20.00 h, 5 euros, amb berenar per a la mainada inclòs), on Tonietti tornarà a actuar un altre any, en aquest cas compartint cartell amb Cirquet Confetti i el seu Musiccirc. Durant les festes de Nadal, Tonietti també té una parada a la plaça Independència de Girona, on posa a la venda els seus CD i DVD.

Produït per Tonietti i el realitzador cassanenc Jordi Canyigueral, de la productora Filmut.com , Cantem està concebut perquè les cançons puguin ser fàcils de seguir a nens i nenes de 0 a 6 anys, fomentant-los la participació a través del moviment i del cant, ja que els videoclips es poden veure amb o sense el text de la cançó. Cada cançó té una introducció i els videoclips combinen els personatges reals –el mateix Tonietti i els seus petits amics i amigues– amb animació i titelles. Amb una intenció tan lúdica com pedagògica, Cantem vol animar la mainada a “cantar i ballar a l'escola, a la llar d'infants, a casa, a l'escola bressol, a l'esplai o a l'agrupament”, amb cançons com Hola hola, El gat petit, Aprèn a comptar, La maquineta del carrilet, John Brown, Quac quac, L'esquirol content, M'agrada passejar, El ratolí, Drac ferotge i les populars La tortuga i L'avi Tomeu.

Tonietti ja havia treballat amb Filmut en la realització de programes per a televisions locals i vol donar continuïtat a Cantem amb nous projectes audiovisuals. Ara prepara un cançoner que inclourà partitures, il·lustracions de Serena Sax i un CD amb 22 cançons, previst per a Sant Jordi. Entre les seves actuacions d'aquestes festes, destaca l'arribada del patge reial a l'Estartit, l'1 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia