cultura

Mas defineix Lara com un “gran defensor de Catalunya” i “un gegant de la cultura”

El president de la Generalitat destaca que quan es parla de cultura, ”rares vegades s'associa a l'economia, però amb Planeta tenim un exemple d'una empresa cultural amb seu al nostre país i de projecció internacional”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha definit l'empresari José Manuel Lara com “un gran defensor de Catalunya” i ha lamentat que “no sempre s'ha tingut en compte” aquesta faceta de l'editor.

“Més enllà de les discrepàncies que hi pogués haver en algun sentit, a mi em consta que sempre va ser un gran defensor del país, de Catalunya”, ha assegurat el president català en declaracions als mitjans després de visitar la capella ardent de Lara al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona.

El president de l'executiu català també ha elogiat Lara per la “construcció” del Grup Planeta, pel que l'ha qualificat de “gegant de la cultura d'aquest país i de les empreses culturals”.

“Quan es parla de cultura, rares vegades s'associa a l'economia, però amb Planeta tenim un exemple d'una empresa cultural amb seu al nostre país i de projecció internacional”, ha destacat Mas, que ha recalcat la seva “estima personal” cap a Lara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.