cultura

Els enèrgics 40 anys de la Dharma inauguren Strenes

El grup va convertir el Teatre Municipal en una gran festa, amb emotius records als absents Esteve i Josep Fortuny

El festival gironí continua avui amb Blaumut, Maika Makovski i Coriolà

La Companyia Elèctrica Dharma va obrir ahir a la nit la tercera edició del festival Strenes i la gira del seu 40è aniversari, amb una autèntica demostració d'energia sense data de caducitat, al Teatre Municipal de Girona, ple fins a l'últim racó. Durant gairebé dues hores, la històrica formació –que fa quatre dècades va crear el seu debut en una masia a prop de Girona– va repassar la seva àmplia obra i va convertir el teatre en una gran festa popular, en la qual també hi va haver lloc per recordar emotivament Esteve i Josep Fortuny.

La jornada inaugural del festival gironí es va completar ahir amb l'estrena del nou espectacle de Marinah (Ojos de Brujo) i el guitarrista Chicuelo, a La Mercè, i la presentació del nou disc de Teràpia de Shock, 100.000 històries, a la Mirona. A més, a la plaça de Sant Feliu van actuar Judit Neddermann i els tres primers grups del concurs Intro: Lád Cúig, Cru! i Últim Elefant. Strenes continua avui amb Blaumut (Auditori), Maika Makovski (La Mercè) i Coriolà (Yeah!) i demà, amb Lax'n'Busto i tres corals infantils gironines (Auditori) i Rosa-Luxemburg i Pearson, a Els Jardins de la Mercè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia