Llibres

recomanacions breus / L.L

La botiga de mascotes extraordinàries
Text: Rubèn Montañá Il·lustracions: Marta Montañá
Editorial: Barcanova
Pàgines: 192 Preu: 11 euros A partir de: 8 anys
El 13è premi Barcanova de literatura infantil ens parla de les mascotes. De les habituals, com ara gossos i peixos, però sobretot de les extraordinàries i divertides. Una novel·la ben original i sorprenent.
ralf
Text i il·lustracions: Jean Jullien
Editorial: Juventud
Pàgines: 56 Preu: 15 euros A partir de: 3 anys
Jean Jullien és un autor francès de renom internacional amb un estil senzill però molt efectiu i simpàtic. Una bona mostra són les aventures del gos salsitxa Ralf, que accidentalment veu com el seu cos s'allarga i buscant solució salvarà els seus amos d'un incendi.
Tal com ets, ets el millor!
Text i il·lustracions: Nadia Budde
Traducció: Anna Soler Editorial: Takatuka
Pàgines: 36 Preu: 14 euros A partir de: 5 anys
Àlbum molt recomanable amb un fons pedagògic que empeny a estar satisfet amb l'aparença física de cadascú, però narrat d'una manera molt divertida, amb rodolins efectius retolats a mà, i unes il·lustracions molt expressives que fan riure.
Okupa-ho tot
Text i i il·lustracions: Moose Allain Traducció: Elena Martí
Editorial: CocoBooks
Pàgines: 96 Preu: 16 euros A partir de: 8 anys
Un original llibre carregat d'idees per esmolar la imaginació. Amb dibuixos i propostes senzilles, Moose convida els lectors de totes les edats a pintar i també a expressar idees, imaginar i completar els seus esbossos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.