cultura

Botto, Pla i Cortés, el cap de setmana a l'Empordà

El Festival Ítaca porta aquest cap de setmana el teatre de compromís social d'Un trozo invisible de este mundo, de Juan Diego Botto, al Teatre de Palafrugell a les nou del vespre. L'obra fa dos anys que està de gira amb un gran èxit i va ser guanyadora de quatre premis Max: millor espectacle, millor actor, millor autor revelació i millor premi de disseny d'il·luminació

Albert Pla i el guitarrista Diego Cortés seran els protagonistes dissabte a les deu del vespre a la plaça del Pedró de Pals. Aquest espectacle, entre poètic i teatral, és un recorregut pels millors temes de Pla que recull tota la seva essència: tragèdies còmiques, comèdies tràgiques, provocació, surrealisme i crua realitat, tot subratllat i embellit per les notes de Diego Cortés, un dels flamencs catalans més internacionals.

Dissabte, després de la plantada tradicional de l'arròs a Pals, arribarà el torn de l'Ítaca Familiar, que manté l'aposta per l'obertura de públics amb propostes culturals de carrer gratuïtes per a tota la família.

A les sis de la tarda, a la plaça de l'Església de Pals, el Circ Circumloqui presentarà un espectacle de titelles itinerant que barreja l'humor, l'enginyeria casolana i la música en directe. El Circ Circumloqui munta la seva pista al capdamunt d'un tricicle motoritzat i actua per tot el poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia