‘Gavarres' recorda els refrescos i licors d'abans
Hi dedica 47 pàgines del dossier del número 27 de la revista
De sifons i gasoses de tota mena, a l'aigua de roses, el vi de saüc i el xampanyet, el nou número de la revista Gavarres (27) està dedicat als Refrescos i licors que van marcar tantes generacions. Al llarg de 47 pàgines, una sèrie d'articles apropen el lector als negocis familiars que embotellaven begudes carbòniques o destil·laven licors i a les cases particulars on encara avui dia es prepara ratafia, codonyat o licor fi. Casa Negre, Destil·leries Regàs, Bertrán de Palamós, Can Batallé, l'estomacal Bonet, Cama i Dalmau o La Moderna de Palafrugell són algunes de les marques, empreses i famílies que apareixen en aquest reportatge que centra la revista.
Pel que fa a la resta de continguts, destaca la conversa amb el polifacètic Lluís Molinas, periodista, antiquari, col·leccionista, escriptor i promotor cultural de Palafrugell. Quant al retrat de família, està dedicat als Parera de Llambilles, productors de fruita i hortalissa que ells venen al mercat del Lleó de Girona. Llofriu, per la seva banda, és l'indret al qual està dedicat un dels articles geogràfics.