cultura

‘L'Auca de la Catedral' s'exposa a Sant Gregori

S'inaugura la mostra de 48 dibuixos de 24 artistes en record de Carles Vivó

La biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori inaugura avui, a les set de la tarda, l'exposició Auca de la Catedral de Girona, promoguda pels Amics de la Unesco de Girona. La mostra, que comprèn un total de 48 dibuixos de 24 artistes diferents, esdevé un homenatge a Carles Vivó i Siqués i es fa dins el marc d'activitats del 125è aniversari del naixement de Joan Amades. Entre els artistes que figuren en aquesta obra col·lectiva destaquen: Ció Abellí, Clara Bacquelaine, Josep Duixans, Domènec Fita, Mercè Huerta, Bep Marquès, Martí Rosés, Guillem Terribas, Joan Vallès, Isidre Vicens, David Vivó i Mar Vivó. L'exposició es podrà visitar al llarg de tot el mes de juliol.

Paral·lelament a l'acte, que anirà a càrrec de la regidora d'Educació, Lídia Vidal, es presentarà la maqueta de la catedral del saltenc Moisès Auguet i s'oferirà una lectura de textos que oferiran Jordi Dalmau, Lluís Lucero i Dolors Reig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia