cultura

El músic Joan Dausà obre avui el 38è Festival de Begur

The Sey Sisters, Lax'n'Busto, Joan Chamorro i les estrelles de la Sant Andreu Jazz són altres caps de cartell

Joan Dausà no para. Encara ara la segona part de la gira del seu últim disc, On seràs demà? Després d'haver fet més de trenta concerts en espais i festivals tan remarcables com el Canet Rock, l'Strenes, el Sons del Món, el Cruïlla, l'Acústica de Figueres, els Jardins de Pedralbes o el Portalblau de l'Escala –demà actuarà al Sons del Món–, ara ha estat l'escollit per obrir la 38a edició del Festival de Begur, que des d'avui i fins al 21 d'agost omple de música el nucli antic del municipi empordanès.

The Sey Sisters li prendrà el relleu el dia 7 d'agost, amb la seva proposta de gospel africà. La formació la integren tres germanes de Ghana que canten juntes, tres veus que fusionen l'ànima gospel i l'esperit africà amb cants impregnats de profunda emoció que sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l'esperança en el futur. Lax'n'Busto, per la seva banda, portarà el 14 d'agost el seu espectacle proper i directe, De prop, tot repassant la seva llarga trajectòria rock'n'rollera.

Finalment, el 21 d'agost Joan Chamorro es presentarà a l'escenari acompanyat per les estrelles principals sorgides de la Sant Andreu Jazz Band: el quartet format per Magalí Datzira, Eva Fernández, Rita Payés i Andrea Motis. La màgia de la veu és un tribut a les quatre grans dives del jazz, com són Dinah Washington, Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald i Billie Holiday.

Una sèrie de concerts gratuïts completen la programació d'aquesta edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia