cultura

‘Cercles', al novembre

Sopa de Cabra publicarà al novembre Cercles, que és el seu primer disc d'estudi des de Plou i fa sol (2001) i que serà editat per RGB Suports. Produït per Josep Thió i Valen Nieto (Raydibaum), el disc ha estat enregistrat als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós per José Luis Molero, i als estudis Blind Records de Barcelona, on Santos Berrocal s'ha encarregat de les mescles.

Els col·laboradors musicals del disc han estat, a més de Nieto i Berrocal, Joana Serrat, Xarim Aresté, Florenci Fluren Ferrer, Dani Ferrer i el Brossa Quartet. El procés creatiu del nou disc ha combinat el treball al local d'assaig, a l'estudi de gravació i als tres únics concerts que el grup gironí va oferir l'estiu passat, a Sant Feliu de Guíxols, Mataró i Cambrils, dins la gira 3, 2, 1..., en la qual ja va avançar alguns temes del nou disc, amb títols provisionals. Sopa de Cabra celebrarà l'any vinent el seu trentè aniversari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia