cultura

La cara dels ‘Cercles' de Sopa de Cabra

Cercles, el nou disc de Sopa de Cabra , ja té cara o, millor dit, portada: la seva discogràfica, RGB Suports, va fer ahir pública la coberta de l'àlbum, dissenyada per Nirvana Jiménez, a partir de fotografies realitzades pel cantant del grup, Gerard Quintana. La portada mostra un cel on el sol s'entreveu al mig d'una massa de núvols.

Sortirà el 6 de novembre

Si ara fa una setmana es va anunciar el títol del disc, ara la precampanya promocional per escalfar l'ambient abans de la publicació del disc continua amb noves dades: ahir també es va anunciar la data exacta de llançament del disc, el divendres 6 de novembre.

En el mateix comunicat també es van difondre els títols de les deu cançons del nou disc, que, per ordre d'aparició, són aquestes: Dolços plans, Cercles, Solstici, Sense treva, Fugaç, Eix de rotació, L'auca del temps, El refugi, On dorm l'amor i Sempre a prop. Aquestes seran les primeres cançons inèdites de Sopa de Cabra des de Seguirem somniant, inclosa en el disc col·lectiu d'homenatge al grup Podré tornar enrere (2006).

L'artista gràfica Nirvana Jiménez ha dissenyat també portades per a discos d'altres grups tan diferents com ara Sávats, Calvari i la Cobla Catalana dels Sons Essencials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia