cultura

Una festa ciutadana per estimar el museu

El Macba celebra avui els seus 20 anys de vida amb una gran jornada festiva. Des de les deu del matí fins a mitjanit, tothom podrà accedir de franc al museu i gaudir de les exposicions: Sergi Aguilar, revers/anvers; Espècies d'espais; Desitjos i necessitats. Noves incorporacions de la Col·lecció Macba; Carlos Bunga i Miserachs. Barcelona. Qui vulgui, a més, podrà aprofitar la marató de visites comentades que s'han programat cada hora en punt, d'onze del matí a nou de la nit. De manera extraordinària, es podran visitar alguns espais habitualment tancats al públic com ara les reserves, el taller de restauració, l'arxiu i la biblioteca.

La festa serà completa. Per al públic familiar hi ha previst un happening de confeti a l'atri del museu (d'11 a 19 h) i el taller Minitecnòlegs en acció! a l'Espai Taller (dues sessions a les 11 i les 16.30 h). Per als menuts, a la zona de joc i descans hi haurà l'activitat Build a sound amb Mónica Rikic. El programa Macba es viu es vestirà de gala quan es faci fosc amb dansa i concerts: Les Filles Föllen, a les 20 h, i Internet2, Arponera i Flamaradas, a les 22 h.

Les persones nascudes el mateix any que el Macba tenen un regal d'aniversari: un carnet d'Amic Macba gratis. A tota la resta, se'ls oferirà amb un cost de 35 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia