cultura

Cabrera vol millorar el clos arqueològic de Can Modolell

L'Ajuntament de Cabrera de Mar ha signat un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Burriac, pel qual es compromet a dur a terme tasques de manteniment i millora al jaciment arqueològic de Can Modolell, propietat de la Fundació, per explotar-lo turísticament. Les restes arqueològiques, situades a la banda nord del poble, abracen des de l'època ibèrica fins a la baixa edat mitjana. L'Ajuntament hi preveu destinar 2.000 euros per fer-hi millores.

L'acord també inclou una subvenció de 4.000 euros a l'entitat cultural per desenvolupar les seves activitats, com ara el test d'història i cultura de Cabrera realitzat per festa major, una visita guiada a la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, el cicle de l'òpera a la fresca i la XVII Trobada d'Amics al Castell de Burriac. De la seva part, la fundació es compromet a fer una aportació econòmica al concurs literari Antoni Isern per Sant Jordi i tindrà representació al jurat. L'acord signat té una vigència de quatre anys, prorrogables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia