cultura

Crítica

opereta

Òpera ‘selfie'

La companyia Bratislava, amb acudits molt propers als gags lingüístics (“FNAC o MNAC?”), sap treure prou suc a la divertida desproporció d'un Lord que en realitat és tan blanc i ingenu com ningú.
I d'una Lady que, ves per on, acaba transitant per la Barcelona més canalla del Paral·lel. Tot plegat, divertidament desinhibit, ben cantat i sabent jugar amb la insinuació amb el públic. És una peça per als que vulguin divertir-se i per als que valorin la música en directe i les picades d'ullet a la Barcelona de xiruca i Coronel Tapioca –o de selfie, vaja–. Els de Bratislava reivindiquen l'opereta. Sense embuts. Considerada un producte comercial espectacular en la seva època i alhora menystinguda des de fa temps, ells l'aborden des de la divertida precarietat. Retallant personatges de 5 en 5, i fent evidents les estretors de la seva producció.

No hi falla el to fresc, de trama poca-solta, ni l'afinació de les veus. Canten bé, es mouen divertits i desgranen una trama beneita que han traslladat de La vie parisienne, d'Offenbach, a la Barcelona del turisme de masses i els pisos turístics.

Oh my God, Barcelona!
Companyia Bratislava
25 de febrer (fins demà) al Maldà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia