cultura

cultura

concert

Coldplay agafa el relleu d'Adele a Montjuïc

Els britànics Coldplay,en la traca final d'una setmana especialment intensa quant a macroconcerts a Montjuïc, oferiran avui i demà a l'estadi olímpic Lluís Companys els únics xous de presentació a l'Estat del seu setè treball, A head full of dreams. Tot i que les entrades per a tots dos espectacles es van exhaurir en poques hores, aquests últims dies s'han posat més localitats a la venda per reajustaments de producció i, també, per combatre la revenda. S'esperen, per a cadascun dels dos concerts, 55.000 espectadors.

Tot i que Coldplay va visitar habitualment, i en tota mena d'espais, Barcelona en la primera dècada del nou segle, feia gairebé set anys que no hi actuava. Ho tornarà a fer, avui i demà, precedida de dues teloneres (la jove canadenca Alessia Cara, a les 19.00 h, i la londinenca Lianne La Havas, a les 19.45 h) i amb un muntatge espectacular que inclou tres escenaris, llums làsers, pirotècnia i alguns dels recursos tecnològics del Mylo Xyloto Tour, que entre els anys 2011 i 2012 va reunir més de tres milions d'espectadors. Barcelona és la segona parada d'una gira europea que, després de rodar a l'abril per l'Amèrica llatina, va arribar dimarts a Niça, on el grup de Chris Martin va presentar un repertori de 22 cançons, entre les quals vuit d'A head full of dreams i una versió del Heroes de Bowie.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia