cultura

Lleure

Altafulla serà capital de la Catalunya misteriosa

La Nit de Bruixes reunirà, el 24 i 25 de juny, professionals de la bruixeria blanca

L'endemà de la revetlla de Sant Joan, arribarà a Altafulla la setzena edició de la Nit de Bruixes, que ha esdevingut un punt de trobada de la Catalunya més misteriosa. Com mana la tradició, Altafulla és terra de bruixes i, amb el pas dels anys, ha consolidat aquesta cita, en què participaran setanta professionals de l'esoterisme, la màgia blanca, la quiromància i el tarotisme, entre altres disciplines. El regidor de Turisme, Pere Gomés, explica que, lluny de voler ser una fira per vendre productes o records, convertiran “la Vila Closa en una espai idíl·lic per als millors professionals de la bruixeria blanca”. Enguany, la Nit de Bruixes ha despertat l'interès mediàtic del programa Divendres de TV3, que muntarà una petita fira de bruixes des d'Altafulla per fer-se ressò de l'esdeveniment.

La Nit de Bruixes arrencarà la tarda del divendres 24 de juny amb la mostra d'oficis i del mercat encantat. El primer dia, s'explicarà la relació de les bruixes amb Altafulla i d'on ve aquesta tradició. També es tractaran temes com ara la influència de la lluna en les cultures i el xamanisme. L'endemà, dissabte dia 25, el periodista Sebastià d'Arbó serà l'encarregat d'acostar el públic al món de la bruixeria catalana. El tarot i els mites i realitats de les anomenades dones d'aigua centraran el debat del dia. La fira de bruixes es completarà amb les actuacions a la Placeta, convertida en l'espai de “música encantada” i amb l'espectacle de dansa i poesia El canto de los huesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia