cultura

videojocs

tomàs pardo

El costat divertit de la força

La trama del film, però amb peces de Lego

Cada lliurament d'un videojoc de la sèrie Lego és sinònim de diversió. Originalitat potser no, però és impossible no esbossar un somriure a mesura que vas jugant. Tenen escenes d'acció, de lluita o de trets, però tot és exageradament blanc. Innocu. Estan pensats no només per fer passar una bona estona als jugadors, també per gaudir-ne en família. Aquest també és el cas de Lego Star Wars: El despertar de la fuerza, el joc que ens ocupa. Prenent com a base l'última pel·lícula de la saga galàctica, els britànics de TT Games tornen a crear un videojoc en el qual es recreen les escenes més famoses d'una pel·lícula, en aquest cas, El despertar de la força, en clau d'humor.

El títol manté totes les icones ja conegudes. Des dels sabres làser fins a les tropes d'assalt, passant pel Falcó Mil·lenari i els androides que tan bé coneixem. També ens acompanyaran rostres ja coneguts com ara Poe Dameron, BB-8, Finn, Leia Organa, Rey i Kylo Ren. Ells ens conduiran a través de la història que ja sabem i també en missions paral·leles i esdeveniments no vistos abans en la pel·lícula. És el cas de la captura dels terrorífics Rathtars a mans de Han Solo i Chewbacca, cosa que va passar perquè C3PO acabés amb un braç de color vermell o algunes pinzellades entre els successos ocorreguts entre El retorn del Jedi i El despertar de la força. Per descomptat, també haurem d'explorar diferents ubicacions, totes ja força conegudes, com ara Jakku, Tattoine i la base Starkiller.

La història és la dels films, la diferència és que aquest univers està creat per blocs de Lego. Blocs que farem servir per crear noves construccions que ens serviran per avançar en el joc. A la vegada, quan disparem o causem explosions (o quan ens matin) tot es convertirà en aquests petits blocs de joguina.

Lego Star Wars: El despertar de la fuerza ens convida a conèixer el que va passar “fa molt temps en una galàxia molt llunyana...”, però des d'un punt de vista diferent i, sobretot, amb molt d'humor.

LEGO Star Wars: El Despertar de la Fuerza
Distribuïdora: Warner Bros. Interactive Entertainment Gènere: Acció Plataformes: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Nintendo 3DS Edat: +7


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia