cultura

Premien ‘Taklub' i ‘El Perdut' en el festival de cinema MónFilmat

La pel·lícula filipina Taklub, del director Brillane Mendoza, i la producció francocatalana El perdut, de Cristpher Farnarier, van ser ahir les dues premiades ex aequo en la primera edició del Festival Internacional de Cinema i Paisatge MónFilmat, que ha tingut Amposta com a epicentre. Taklub tracta del tifó que va assolar la ciutat de Tacloban (les Filipines), i El perdut retrata com l'únic protagonista fuig de la civilització per viure enmig del bosc. Des de l'1 fins dissabte passat, en el festival MónFilmat s'hi van projectar una vintena de pel·lícules en diferents espais d'Amposta, Ulldecona, Sant Carles de la Ràpita i el delta de l'Ebre i hi han participat més de 1.100 persones.

El públic ha triat com a millors curtmetratges de la secció L'Aluet la pel·lícula d'animació Portrait of a Wind-up Maker de Darío Pérez, i Puente de Javier A. Vigil.

MónFilmat és un festival de cinema centrat en les pel·lícules en què el paisatge no és sols el marc de l'acció sinó un protagonista més. Busca, a més, recuperar el cinema com una experiència col·lectiva. Amb aquesta idea, s'han programat pel·lícules amb sopar a l'aire lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia