cultura

Societat

Un mercat de sensacions, a Pals

Durant 22 dies, a l'entorn de la masia Mas Gelabert, es du a terme aquest festival eclèctic i singular destinat a despertar tots els sentits

El White Summer Festival de Pals aquest any arrenca amb una immensa varietat d'activitats que aconsegueixen despertar tots els sentits. Començant pel tacte, amb l'àmplia selecció de roba de totes talles i tots colors. Després, el gust, a partir dels menjars i les begudes de les anomenades furgoteques, on es poden trobar entrepans, creps, pizzes i molts altres productes per complir amb les preferències de cadascú. També l'olfacte, a partir de les aromes que desprenen els tallers de perfum que s'ofereixen. I és clar, l'oïda, amb els concerts programats durant la tarda i el vespre als diferents escenaris que es troben repartits pel recinte. I finalment, la vista, amb la decoració dels espais on s'exposen les obres consagrades de diversos artistes emergents, i també els diversos tallers i activitats que presenten perquè els assistents puguin desenvolupar la seva creativitat.

El festival va començar el 30 de juliol i finalitzarà el 20 d'agost. Aquest any celebra el seu cinquè aniversari i s'allarga set dies. La programació consta de més de cent activitats pensades per als assistents: 400 marques, 3 escenaris, una rotació dinàmica d'expositors pop up, 66 concerts, 3 restaurants d'autor i 30 furgoteques. L'espai se situa a la masia Mas Gelabert, que disposa de 80.000 metres d'exposició a l'aire lliure. Els organitzadors han informat que esperen batre un rècord de 100.000 assistents, és a dir, 40.000 més que l'any passat.

Un dels pilars fonamentals dins les propostes culturals és la música. Ja han passat pels escenaris del festival artistes com Ramon Mirabet, Núria Graham, Maika Makovski i el duo musical format per Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach. I això no és res, encara queden per actuar The Sey Sisters, Miguelito Superstar Dj, Stefano Palatchi entre d'altres.

També els més petits de la casa tenen el seu racó, la Zona Kids, que, organitzada per Ludivers Girona, consisteix en un espai on cada tarda esdevé una aventura per als nens. El preu d'entrada al festival és de 5 euros (els menors de 12 anys tenen entrada lliure). Com a particularitats destaca que es permet l'accés d'animals al recinte i, per motivar els assistents a dur una vida activa i respectable amb l'entorn, qui arribi en bicicleta tindrà un 2x1 en l'entrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.