cultura

CULTURA

El FesticAM suma dies i espectacles

Més espectacles, més dies i més tapes. El festival de teatre i circ d'Amposta, FesticAM, creix. Set companyies de quatre nacionalitats, set espectacles en tres dies i 4.000 tapes que se serviran durant la tercera edició del Tasta el Mercat de Nit són les credencials de la cita, que tindrà lloc del 7 al 9 d'octubre. “L'any passat va acabar en dissabte a la tarda i enguany ho ampliem amb espectacles fins diumenge al migdia”, va anunciar ahir la regidora de Cultura, Inés Martí.

El festival també creix de portes enfora. En el marc de Fira Tàrrega, la cita internacional de més renom al país, el FesticAM es farà un lloc el 9 de setembre amb una presentació a la zona de professionals del festival. La capital del Montsià també viurà el circ de Fira Tàrrega, amb l'espectacle Entre trazas, de la creadora Alina Stockinger. Una col·laboració que neix enguany amb ànim de consolidar-se. Així, en aquesta tercera edició, hi seran presents la Cia. Albadulake, Los Herrerita, Maintomano i Claire Ducreux. Un taller de circ de l'Escola d'Amposta i una representació teatral a càrrec d'alumnes completaran la programació. Precisament, el FesticAM forma part, des del mes de juny passat, de la plataforma Arts de Carrer. Paral·lelament, el dia de la inauguració, el divendres 7 d'octubre, tindrà lloc la tercera edició del Tasta el Mercat de Nit, en què els venedors oferiran 4.000 tastos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia