Montilla es reunirà dilluns amb els sindicats i les patronals de l'Ebre

El president de la Generalitat, José Montilla, ha convocat una reunió amb els representants dels sindicats i les patronals de les Terres de l'Ebre per dilluns. La trobada tindrà lloc al Palau de la Generalitat i s'hi analitzarà la situació econòmica de les Terres de l'Ebre, com fa dies que reclamen els representants sindicals. També hi assistiran els secretaris generals de la UGT, CCOO i la USOC de Catalunya, així com els representants de Pimec i Foment del Treball. En aquesta reunió els sindicats reclamaran la creació d'una taula de seguiment de les Terres de l'Ebre per analitzar un pla d'inversions territorial en infraestructures i industrialització.

La reunió tindrà lloc just dos dies abans de la protesta que han convocat els treballadors de la multinacional Lear a Barcelona i CiU ho interpreta com un intent del govern per desmobilitzar la gent de l'Ebre.

D'altra banda, l'Associació de Mares i Pares del CEIP Marcel·lí Domingo de Roquetes farà dimarts a la tarda un acte de protesta contra el tancament de Lear que tindrà lloc al pati de l'escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.