Economia

automòbils

fira d'ocasió

La fira Autotardor aplegarà vora 400 vehicles d'ocasió

Fira de Mollerussa preveu enguany vuit milions d'euros en vendes d'automoció

El recinte firal de Mollerussa acollirà de divendres a diumenge la 22a edició d'Autotardor, que inclourà vora 400 vehicles exposats i ocuparà una superfície de gairebé 20.000 metres quadrats entre el pavelló i l'exterior, on, per exemple, s'emplaçarà l'espai de preus baixos amb els vehicles que es venguin per menys de 6.000 euros. La fira recupera enguany la presència del sector dels camions, que representarà un dels seus 24 expositors.

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, va explicar ahir que l'ens firal preveu que el volum de negoci dels tres salons d'automoció de la ciutat –Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor– superi enguany els vuit milions d'euros.

La inauguració de la fira tindrà lloc divendres a les sis de la tarda i anirà a càrrec del secretari general del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Ferran Falcó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia