Economia

Turisme

El Cap d'Any salva l'ocupació turística

Els hotels de la Costa Daurada se situen sobre una mitjana del 60%

Les festes nadalenques han deixat unes dades d'ocupació irregulars als establiments turístics de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. En plena temporada baixa, només els dies de Nadal i Cap d'Any han registrat una elevada afluència de visitants, sobretot de tipus familiar. Els establiments adherits a l'Associació Hotelera de Salou-Cambrils-la Pineda, amb tan sols el 12% de l'oferta disponible, han oscil·lat al voltant del 60% per Nadal i entre el 70 i el 100% per Cap d'Any, complint amb les previsions. A l'Ebre, les cases rurals també han assolit el seu màxim coincidint amb Cap d'Any, mentre que la resta de dies festius han tingut unes dades d'ocupació testimonials.

Malgrat tot, són dades esperades pel sector, en tractar-se de temporada baixa. “No hem tingut sorpreses i, tret de Cap d'Any, en què sí que s'ha notat una ocupació acceptable als establiments hotelers oberts, per Nadal creiem que s'ha situat al voltant del 60%”, explica la portaveu de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, Teresa Clavé.

D'altra banda, en el sector dels apartaments, moltes empreses tanquen per Nadal, però s'estima que els establiments que han obert han assolit ocupacions de l'ordre del 30%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia