Economia

Economia

Carrefour reobre un segon hipermercat a Terrassa

A partir del dia 23 recupera el del sector Montserrat que tenia Eroski i que donarà feina a 157 persones

El grup francès Carrefour tornarà a tenir un segon hipermercat en funcionament a Terrassa a partir del 23 de febrer. El director territorial de Carrefour a Catalunya, Jesús Inarejos, va presentar ahir en roda de premsa, i al vespre a les autoritat locals, les noves característiques de la gran superfície de 10.245 m² que ja havia tingut fins a l'any 2001, quan va passar a mans d'Eroski després que la llei de la competència l'obligués a vendre'l. Ara Carrefour l'ha tornat a adquirir, com també ha comprat a Eroski els hipermercats de Sant Cugat del Vallès, Amposta i Cornellà, dels quals de moment no dona dates d'obertura.

En el cas de Terrassa mantindran la plantilla de 107 treballadors, però n'han contractat 52 més que ja han fet el procés de selecció entre un total de 120 candidats en col·laboració amb l'empresa municipal Foment de Terrassa, i faran una formació de 50 hores, va dir la responsable regional de Recursos Humans, Arantxa Giménez. Aquestes noves contractacions, segons Inarejos, serviran per reforçar el servei de caixes, reposició, venda assistida de productes frescos, joguines i electrodomèstics. Tot i tenir unes característiques similars a les de la gran superfície que ja està en funcionament a Can Parellada, tindrà un assortiment més complet en algunes seccions, com ara la de celler. Inarejos no va voler avançar xifres d'expectatives de negoci, d'inversió ni de la possible transformació i obertura del de Sant Cugat.

LA XIFRA

407
persones
treballaran als dos hipermercats que Carrefour passarà a tenir a la ciutat de Terrassa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.