Economia

Vies Braves posa en marxa tres camps de treball marins

La iniciativa està promoguda per les entitats Xatrac i Anèl·lides

La xarxa d'itineraris marins Vies Braves posarà en marxa aquest estiu tres camps de treball marins per a adolescents a Sant Feliu de Guíxols, Sitges i Llançà. La iniciativa, promoguda per l'entitat mediambiental Xatrac i Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins, ofereix l'oportunitat de descobrir la riquesa i les particularitats del fons marí a 70 joves d'entre 14 i 17 anys. Durant dues setmanes els participants es converteixen en experts del medi marí, difonen la seva riquesa i aprenen la importància de conservar-lo.

Els participants tindran el material necessari per fer snorkel, així com la formació i les eines necessàries perquè els joves aprenguin les característiques bàsiques del fons marí i prenguin consciència de la necessitat de conservar-lo. A més, identificaran i catalogaran les diverses espècies marines localitzades a les Vies Braves, entre altres coses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia